miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTSediu nou pentru Serviciul Județean de Evidență a Persoanelor din subordinea CJ

Sediu nou pentru Serviciul Județean de Evidență a Persoanelor din subordinea CJ

Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani, aflat în subordinea Consiliului Județean (CJ), s-a mutat într-un nou spațiu.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Activitatea acestui serviciu se desfășura în spații improprii, în mai multe clădiri din municipiu, iar pentru a rezolva această problemă CJ a preluat de la Agenția Națională de Administrare Fiscală clădirea de pe Strada Cuza Vodă nr 2, în care a funcționat, la începutul anilor 2000, Administrația Fiscală. Acum, angajații Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani beneficiază de condiții normale de lucru și de un spațiu care corespunde cerințelor actuale.

Transferul spațiului s-a făcut prin intermediul unei hotărâri de guvern care a fost adoptată chiar la începutul acestui an. Astfel, CJ a preluat 231,92 metri pătrați aflați la subsolul clădiri, și 243,41 metri pătrați la etajul I a clădirii. Prin această decizie, întregul spațiu public din clădirea de pe Strada Cuza Vodă nr 2 a intrat practic în patrimoniul CJ.

La parterul clădirii funcționează asociațiile de dezvoltare intercomunitară Ecoproces, Aqua și „Țara de Sus”, iar la etajul I Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor al Județului Botoșani. În paralel, Consiliul Județean a demarat procedurile și pentru preluarea altor spații aflate în proprietate guvernamentală și care acum sunt nefolosite și lăsate în paragină.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta înseamnă că nu l-a iertat. Deci trebuie să pluseze băiatul.

EDITORIAL

Probabil energiile cele mai puternice care nu provin direct din lumea materială își au izvorul din două zone pe cât de complexe, pe atât...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...