sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTTeatrul Vasilache, pe scena unui festival organizat la Reșița

Teatrul Vasilache, pe scena unui festival organizat la Reșița

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” va participa în perioada 23 – 25 mai, la Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor”.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Aceasta este cea de-a V-a ediție și este organizat de Teatrul de Vest din Reșița.

„În data de 24 mai 2022, de la ora 11:00, vom prezenta la Cinematograful „Dacia” din Reșița, spectacolul „Croitoraşul cel viteaz”, după Fraţii Grimm, adaptare de Florin Iftode”, au transmis reprezentanții Teatrului „Vasilache”.

Regia artistică este realizată de:  Florin Iftode, scenografia îi aparţine lui Gelu Rîşca, iar muzica este compusă de Constantin Panaite.

Din distribuția piesei fac parte actorii Adelina Cojocariu, Florin Iftode, Oana Asofiei, Marius Rusu, Cosmin Tanasă, Pavel Petraşi, Renata Voloșcu, Andrei Bordianu, Alin Gheorghiu, Ana Apetrei, Andrei Iurescu.

În “Lumea Poveştilor” vor fi prezente 12 trupe de teatru din: Arad, Braşov, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Baia Mare, Petroşani, Botoşani, Oradea, Bucureşti, Timişoara, Ploieşti şi Piteşti.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
29.4 ° C
29.9 °
28.9 °
28 %
3.5kmh
15 %
sâm
32 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...