sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTHoți reținuți pentru furt de animale

Hoți reținuți pentru furt de animale

Doi bărbați în vârstă de 39 și 32 de ani, ambii din comuna Lozna, au fost reținuți de poliţişti după ce au furat mai multe animale. Potrivit anchetatorilor în perioada 17 mai -8 iunie 2022, cei doi bărbați, ar fi sustras 14 animale, cabaline, bovine și caprine, de pe terenurile pe care acestea erau lăsate de proprietari sau din curțile persoanelor vătămate, de pe raza localităților Văculești, Cândești, Mihăileni, Bucecea și Cristinești, prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională fiind estimat la 68.000 de lei. 

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Luni, polițiștii au pus în executare şapte mandate de percheziție domiciliară la locații aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor sau utilizate de către aceștia, din comuna Lozna, județul Botoșani și orașul Vicovu de Sus, județul Suceava. 

În urma activităților desfășurate la locațiile vizate au fost identificate 10 dintre animalele sustrase, precum și alte mijloace materiale de probă care prezintă interes în cauză. 

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, ulterior, față de aceștia fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...