sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTSprijin pentru cultivatorii de cartofi

Sprijin pentru cultivatorii de cartofi

Cultivatorii de cartofi vor putea beneficia de sprijin financiar după ce a fost adoptată hotărârea pentru aprobarea schemei ”Ajutor de minimis pentru aplicarea programului de susținere a producției de cartofi de consum” în anul 2022.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Astfel, cererile se depun la sediul DAJ Botoșani, până la data de 15 iulie inclusiv. Beneficiarii schemei de ajutor sunt – producători agricoli- persoane fizice care dețin atestat de producător valabil pana la 31.12.2022; producători agricoli- persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și întreprinderi familiale, și producători agricoli – persoane juridice.

Sprijinul financiar este de 200 euro/ha cultivat cu CARTOFI de CONSUM și  plata se acordă proporțional cu suprafața efectiv cultivată.

„Valorificarea producției se face până la data de 29 noiembrie 2022 inclusiv, iar documentele justificative ( bonul fiscal/factura/fila/filele din carnetul de comercializare ) care atestă valorificarea producției de CARTOFI se depun la Direcția Agricolă  Județeană Botoșani până  la data de 29 noiembrie 2022”, au transmis reprezentanții DAJ.

Informații suplimentare găsiți AICI.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...