sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTZeci de cazuri noi de Covid. Un pacient este la ATI

Zeci de cazuri noi de Covid. Un pacient este la ATI

În ultimele 24 de ore autorităţile au raportat 65 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2. În 13 dintre cazuri este vorba despre reinfectări.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În prezent, pe secţia ATI este un singur pacient cu Covid. Pe celelalte secţii sunt internaţi 84 de pacienți confirmați cu Covid, dintre care 18 sunt copii. De asemenea sunt internaţi şi 3 suspecţi, dintre care 2 copii, care aşteaptă rezultatul testelor PCR.

Rata de infectare este în continuă creştere, la nivel judeţean atingând 2,51 cazuri la mia de locuitori. La nivelul municipiului Botoşani, indicele este de 4,44 de cazuri la mie, în ultimele 14 zile fiind depistate ca fiind pozitive 523 de persoane.

Cea mai gravă situaţie este înregistrată la Suliţa, unde rata de infectare este de 14,99 la mie. Aici, 44 de persoane au fost diagnosticate cu Covid în ultimele două săptămâni.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
26.6 ° C
27 °
26 °
41 %
2.1kmh
100 %
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
26 °
mar
32 °
mie
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...