sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTHoți de lemne opriți de polițiști. Zeci de metri cubi recuperați

Hoți de lemne opriți de polițiști. Zeci de metri cubi recuperați

Miercuri, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, împreună cu inspectori din cadrul Gărzii Forestiere și sprijiniți de jandarmi, au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților în domeniul forestier.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Scopul activităților a fost verificarea modului de respectare a normelor legale în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost verificate aproximativ 120 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 7.500 de lei.

Totodată, în urma depistării în trafic a autovehiculelor care nu aveau documente legale pentru cantitatea de material lemnos transportată, au fost confiscați aproximativ 20 metri cubi de material lemnos, de pe raza municipiului Botoșani, orașelor Bucecea și Ștefănești și comunelor Albești și Vârfu Câmpului.

Un astfel de caz a fost înregistrat în Bucecea

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, în orașul Bucecea, o autotutilitară condusă de un tânăr de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta cantitatea de 7,8 metru cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de proveniență pentru materialul lemnos transportat.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 4.000 de lei, iar ca măsură complementară, a fost dipusă confiscarea materialului lemnos.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
20.3 ° C
21.6 °
20 °
75 %
1.9kmh
100 %
sâm
32 °
Dum
25 °
lun
32 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...