miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTMașină „fantomă” descoperită pe un drum din județ. Șoferul a trebuit să...

Mașină „fantomă” descoperită pe un drum din județ. Șoferul a trebuit să dea explicații

Un șofer cu dublă cetățenie română-moldoveană a apelat la un „artificiu”, crezând că nimeni nu își va da seama ce s-a întâmplat. A trecut un număr de înmatriculare de pe o mașină pe alta, dar a fost prins de polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră (SPF) Stânca. Pentru că a încălcat normele rutiere, el va răspunde penal.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

În vârstă de 54 de ani, bărbatul, domiciliat în județul Botoșani, conducea duminică (n.r. – 9 octombrie a.c.) un ansamblu rutier format dintr-un autoturism și o platformă pe drumul național DN24C, când s-a intersectat cu un echipaj din cadrul SPF Stânca. Tras pe dreapta, bărbatul a trebuit să prezinte documentele la control. Și surpriză – cei din echipaj au comparat datele din documente cu seriile de pe mașină.

Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este radiat din circulație din 8 august a.c. de către autoritățile din Germania, iar plăcuțele de înmatriculare aparțin unui alt autovehicul. Prin urmare, bărbatul va fi anchetat penal pentru punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...