duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTAcțiuni pentru combaterea pescuitului ilegal

Acțiuni pentru combaterea pescuitului ilegal

În perioada 26 septembrie – 10 octombrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi, împreună cu cei din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Stânca au acționat pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte ilegale, atât în domeniul piscicol cât și cel al contrabandei.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Activitățile au avut loc în zona lacului de acumulare Stânca-Costești și s-au desfășurat în baza planului de acțiune CLEAN WATERS 2022.

În cadrul activităților defășurate au fost legitimate peste 50 de persoane, verificate 6 ambarcațiuni și 6 agenți economici, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 600 de lei. Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni.

Bărbat amendat și lăsat fără pește 

La data de 6 octombrie 2022, pe malul lacului de acumulare Stânca Costești a fost depistat în flagrant delict un bărbat, de 38 de ani, din comuna Ripiceni, în timp ce desfășura activități de pescuit comercial, fără a deține permis de pescuit comercial sau autorizație de pescuit.

Asupra acestuia a fost identificată cantitatea de 10 kilograme de pește, care a fost ridicată de polițiști.

Față de acesta a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 300 de lei și a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de pescuit comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...