miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTSemne de circulație vandalizate pe un drum abia reabilitat

Semne de circulație vandalizate pe un drum abia reabilitat

Investițiile în infrastructură sunt prioritatea conducerii Consiliului Județean Botoșani. Din păcate, însă, există foarte mulți botoșăneni care nu respectă eforturile făcute și sunt puși pe distrugere. În cursul zilei de joi au fost distruse semnele de circulație puse pe sectorul de drum DJ 296 Roma – Nicșeni, unde a fost stabilizată alunecarea de teren și modernizată calea de rulare în urma unui proiect amplu finanțat cu peste 25 de milioane de lei (5 milioane de euro) de către Compania Națională de Investiții și Consiliul Județean Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Ne dorim drumuri bune și sigure, iar atunci când le avem, din păcate, apar persoane care le distrug. Pe lângă transportatorii care, de multe ori, nu respectă limitele de tonaj, afectând calea de rulare, persoane rău intenționate au furat stâlpii metalici pe care erau montate indicatoarele rutiere de pe sectorul de drum proaspăt modernizat. E păcat! Toți vrem drumuri civilizate, dar, se pare că unii dintre noi nu au nicio urmă de bun-simț față de cei care muncesc pentru a construi aceste drumuri și față de botoșănenii care le folosesc”, a declarat Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean.

Oficialul CJ a inspectat sectorul de drum și împreună cu reprezentații Direcției Județene de Drumuri și Poduri Botoșani, a luat măsuri pentru remedierea situației. De asemenea, a fost anunțată Poliția pentru a-i descoperi în cel mai scurt timp pe vinovați. „E de neimaginat cum au putut să spargă cimentul în care erau prinse semnele de circulație pentru a fura țevile. Au aruncat indicatoarele și au pus în pericol circulația rutieră. Sper ca, în cel mai scurt timp, polițiștii să-i identifice pe cei care au vandalizat indicatoarele rutiere și să se dispună măsurile prevăzute de lege. E păcat că în anul de grație 2022 mai avem parte de astfel de incidente nefericite!”, a conchis Dorin Birta.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
25.4 ° C
25.6 °
22.8 °
71 %
3.7kmh
24 %
mie
30 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
32 °
Dum
37 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...