spot_img
joi, mai 2, 2024
AcasăLocal BTDaruri de la Moș Nicolae pentru copiii de la Centrul Social de...

Daruri de la Moș Nicolae pentru copiii de la Centrul Social de zi (video)

Astăzi, de Moș Nicolae, micii spectatori de la Centrul Social de zi s-au bucurat de un spectacol dedicat lor. Acesta s-a desfășurat la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”. Spectacolul a reprezentat un cadou din partea primăriei pentru copii.

„Mai avem o surpriză pentru voi și o să vină și astăzi Moș Nicolae. Nu a fost doar această piesă de teatru surpriza pentru voi, mai aveam și o serie de cadouri. L-am ajutat pe Moș Nicolae să vă putem oferi astăzi cadouri frumoase spun eu, sper să vă încânte și să transmiteți celor dragi de acasă toate gândurile noastre de bine și să fiți sănătoși”, a transmis copiilor municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Cei mici au putut viziona piesa „Nelu GâscăNelu”, în regia lui Florin Iftode. Autorul textului este Maria Gornic, muzica aparține lui Kevin MacLeod, asistent regie este Alin Gheorghiu, iar scenografia aparține lui Gelu Rîşca. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Renata Voloşcu, Oana Asofiei, Ioana Buta, Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă, Andrei Bordianu.

De asemenea, primarul Cosmin Andrei a oferit copiilor cadouri personalizate.

„Cu ajutorul colegilor mei, cu implicarea actorilor și a domnului director de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” am oferit o piesă de teatru copiilor de la centru de zi de la Direcția de asistență socială. Și așa cum am spus cu ajutorul colegilor mei, cadouri personalizate pentru acești copii și pentru frățiorii pe care îi au acasă. Am făcut o situație și am reușit să le oferim un strop de fericire în această perioadă”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

„Moș Nicolae este cel care dă startul sărbătorilor de iarnă”

Un mesaj a transmis și Moș Nicolae tuturor copiilor.

„Dragilor, așa e și normal. Astăzi, e ziua Sfântului Nicolae. Dați-mi voie să urez tuturor celor care poartă numele Nicolae, Nicoleta, Nicole, Nicușor un sincer și călduros la mulți ani. Sunt absolut convins că deja, marea majoritate dintre voi au găsit în ghetuțe ceva dulce. Poate, cine știe, unii chiar și o vărguță. Chiar dacă e îmbrăcată în staniol frumos, cu fundiță roșie, dar tot vărguță este.

Unii dintre dumneavoastră mi-au spus că vărguța lui Moș Nicolae este un simbol. Dar nu despre vărguțe vorbim noi astăzi, ci despre Moș Nicolae care a venit la dumneavoastră (…) Dragilor, să aveți sărbători frumoase. Moș Nicolae este cel care dă startul sărbătorilor de iarnă. Să fiți fericiți și să fiți sănătoși!” a transmis Moș Nicolae.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.5 ° C
17.7 °
15 °
69 %
1.8kmh
92 %
joi
23 °
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doamna tot nu cedează locul din centru, că e puterea obișnuinței. După alegeri o să fie mai greu.

EDITORIAL

Suntem în plină campanie electorală, deși până la startul oficial mai e ceva vreme. Candidații bombardează electoratul cu promisiuni care de care mai gogonate,...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...