spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTSclipire şi emoţie la concertul lui Bogdan Ota (video)

Sclipire şi emoţie la concertul lui Bogdan Ota (video)

Aproape 700 de botoşăneni au participat miercuri seară la spectacolul “BLISS”, susţinut de pianistul şi compozitorul botoşănean Bogdan Ota. În cadrul concertului, organizat la Casa de Cultură a Sindicatelor, artistul a încântat publicul cu lucrări de pe albumul cu același nume, piese în premieră internațională ce urmează a fi incluse pe al patrulea album, dar şi unele compoziții ce l-au făcut celebru.

Printre piesele interpretate s-a numărat şi „Chronos – the master of time”. „Vă fac o mărturisire, dacă tot sunteţi aproape 700 de oameni în sală. Mie personal, nu îmi place să-mi celebrez ziua de naştere, pentru că de fapt celebrez că am mai puţin de trăit şi cam la asta se referă piesa «Cronos». Cineva acolo sus învârte clepsidra pentru noi şi eu cred că, în realitate, ceasurile merg invers din momentul în care ne naştem, şi nu înainte”, a spus Bogdan Ota.

Spectatorii au avut parte de un regal artistic, pe scenă fiind îmbinate momente de balet cu proiecții video şi jocuri de lumini. Încântat de prestaţia de excepţie a artistului, publicul l-a recompensat cu ropote de aplauze.

Bogdan Ota a vândut până în prezent peste 30.000 de albume şi a concertat în Europa, Australia şi Statele Unite ale Americii. Artistul a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii, însă s-a întors, în primăvara anului 2022 la Botoșani. Lansarea primului său album, „Ady of Watch”, s-a petrecut tot la Botoșani, în 2012, la Teatrul Mihai Eminescu.

Evoluţie spectaculoasă în carieră

Pianistul şi compozitorul Bogdan Ota este artistul român cu una din cele mai spectaculoase evoluții naționale şi internaționale. Printre VIP-urile americane cărora Bogdan le-a cântat se numără fostul primar al New York-ului Rudy Giuliani, dr. Miriam şi Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume, care ulterior au devenit şi prieteni apropiați ai artistului, cântăreața Vanessa Williams, cu care Bogdan a colaborat într-o producție Cirque du Soleil numită „One Night for One Drop” şi lista poate continua.
Bogdan a apărut pe prima pagină a revistelor VIP şi Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la secțiunea „Artă” de către Academia Europeană Hubners Who is Who şi a fost invitat special al canalelor de televiziune FOX News şi Channel 3.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.9 ° C
15.9 °
15.9 °
69 %
2.9kmh
98 %
vin
15 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...