miercuri, iulie 17, 2024
AcasăLocal BTBotoşăneanul Rareș Prisacariu merge în semifinale la Românii au talent

Botoşăneanul Rareș Prisacariu merge în semifinale la Românii au talent

Rareș Prisacariu, micul geniu botoșănean, în vârstă de doar 7 ani, a uimit la „Românii au talent”. Acesta a fost aplaudat la scenă deschisă de public și toți jurații s-au ridicat în picioare. Botoșăneanul a uimit pe toată lumea cu prestația sa, iar în final a primit primul Golden Buzz al sezonului. Prilejul de a ajunge direct în semifinale a venit din partea celor doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„Pur și simplu ne-a uns pe suflet! A trebuit să vină un copil să ne aducă cu picioarele pe pământ pe toți patrioții de ocazie. Vă spun cu mândrie că Rareș Prisacariu este președintele țării Românii au talent”, a spus Pavel Bartoș.

După ce a primit Golden Buzz-ul și este sigur că va merge în semifinale, Rareș a fost extrem de emoționant. Apoi a precizat că „E un moment de fericire totală! Vă mulțumesc! Am făcut-o mândră pe mama”, după care a început să plângă de fericire și emoție.

Juraţi impresionaţi de moment

Rareș Prisacariu este pasionat de actorie. La preselecțiile Românii au talent 2023 a venit cu un monolog care i-a impresionat pe jurați

„Îi felicit pe cei care ți-au pus aceste valori ca puncte de reper. Mi se pare surprinzător din punct de vedere actoricesc faptul că tu poți să stai acolo, la 7 ani, să faci acele pauze, fără să fii deloc descoperit, să îți ții gândurile privindu-ne pe noi patru, oameni în toată firea. Important e să luptăm în continuare și să ne raportăm la aceleași valori de care ne vorbește și Vlad Țepeș”, a remarcat Dragoș Bucur, unul din jurați.

„Este un monolog al naibii de actual, mă bucur că sunt copii care te-au văzut în seara asta, încă 50-100 ca tine și suntem pe drumul cel bun, ca nație”, a spus Mihai Bobonete, un alt membru al juriului.

Rareș nu este la prima apariție televizată

Micuțul botoșănean care uimește prin cultura sa nu se află la prima apariție televizată, fiind prezent și la „Copiii spun…”, emisiune difuzată la TVR1 și prezentată de Virgil Ianțu. De asemenea, Rareș a fost invitat și în emisiunea „Drag de România mea!“, moderată de Fuego, la TVR 2, aceasta fiind prima sa apariție televizată.

Momentul lui Rareş poate fi urmărit aici. 

Rareș Prisacariu are o memorie deosebită și a impresionat prin prezentarea inedită, atât a monologurilor „Geniu pustiu”, de Mihai Eminescu și „Vlad Țepeș”, cât și prin recitare de poezii diverse. Botoşăneanul are o activitate constantă de promovare a culturii și tradiției din județul Botoșani, având numeroase reprezentații la diverse evenimente culturale, fiind apreciat ca un „mic geniu”, cu o memorie deosebită și o inteligență sclipitoare.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
câțiva nori
38.9 ° C
38.9 °
32.6 °
37 %
3.6kmh
15 %
mie
35 °
joi
32 °
vin
32 °
sâm
30 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Pe căldură vin la Cornișa și vizitatorii din țările vecine.

EDITORIAL

Zilnic, pe posturile de televiziune naționale ni se prezintă accidente de circulație, crime, violuri, distrugeri, toate având același numitor comun, consumul de droguri. Tot...

EPIGRAMA ZILEI

Astăzi este prima oară Când vă supun unui test: Spuneți, dragostea de-o vară Intră la ... incest? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...