sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăLocal BTS-a dat startul printării cardurilor de energie. Când vor fi distribuite

S-a dat startul printării cardurilor de energie. Când vor fi distribuite

Miercuri, 25 ianuarie, cardurile pentru plata facturilor la energie au început să fie printate la Fabrica de Timbre, sucursală specializată a Companiei Naționale Poșta Română. Poștașii vor distribui cardurile pentru prima tranșă în perioada 1-28 februarie.

Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, și Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română, au vizitat Fabrica de Timbre cu ocazia lansării procesului de printare și împlicuire a cardurilor de energie.

Echipamentele care servesc printării și împlicuirii, achiziție recentă a Companiei, sunt printre cele mai moderne linii tehnologice din domeniu. Capacitatea de împlicuire a liniei de insert, de pildă, se ridică la 22.000 de materiale/oră.

„De la 20 februarie vor putea fi făcute plăți cu cardurile de energie”, a declarat Marcel Boloș, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Call center pentru beneficiari

Pentru persoanele care au întrebări punctuale legate de plata ajutorului la încălzire, Poșta Română a deschis un call center specializat pe această problemă. Numărul de telefon la care pot obține informații de la angajații Companiei este: 031 9966, de luni până vineri, între orele 08:00-20:00.

„Pentru fiecare etapă a proiectului, angajații noștri au parte de training. De exemplu, pentru declarațiile pe propria răspundere a existat o pregătire prealabilă, astfel încât poștașii să știe cum și ce date trebuie să adune”, a declarat Valentin Ștefan, director general Compania Națională Poșta Română.

Când vor fi realizate plățile facturilor la energie

Plățile facturilor la energie vor fi realizate după următorul calendar. Astfel, prima tranșă, în valoare de 700 de lei, se va achita în perioada 20.02.2023 – 30.06.2023. Cea de-a doua tranșă, tot în valoare de 700 de lei, se va achita în perioada septembrie 2023 – 31.12.2023.

Plățile se vor face la orice subunitate a Poștei Române sau direct la poștaș, la domiciliul beneficiarului.

Cum se procedează

Mai întâi se completează plata prin mandat poștal către contul furnizorului de energie sau al asociației de proprietari/locatari, apoi, se primește dovada plății. Pe aceasta este scrisă suma rămasă după ce plata a fost făcută, valoarea plății/plăților realizate, precum și furnizorul/furnizorii către care s-a efectuat plata.

cardurile de energie
cardurile de energie
cardurile de energie

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
17 ° C
18.8 °
15.5 °
94 %
2.2kmh
35 %
sâm
32 °
Dum
27 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
28 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei să ai o scuză când te întreabă poliţia de ce ai parcat neregulamentar, poţi să spui că ai dat maşina la gunoi.

EDITORIAL

Așteptată cu mare interes de către botoșăneni, prima întâlnire de lucru dintre Doina Federovici și Valeriu Iftime a debutat cu felicitări reciproce, pricinuite de...

EPIGRAMA ZILEI

În week-end, la o agapă, A schițat o lege bună : Măcar o dată pe lună Să consume lumea ... apă !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...