duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTPescuit ilegal combătut cu amenzi uriașe

Pescuit ilegal combătut cu amenzi uriașe

În perioada 2-5 februarie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani au organizat mai multe acțiuni pentru prevenirea pescuitului ilegal, a transportului ilegal de pește și produse din pește și a accidentelor la trecerea la nivel cu calea ferată.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Activitatea s-a desfășurat pe raza întregului județ, fiind legitimate peste 120 de persoane, controlate 73 de autovehicule, 2 ambarcațiuni și un agent economic.

De asemenea, polițiștii au patrulat în 18 trenuri care au tranzitat județul Botoșani, pentru prevenirea oricăror fapte antisociale și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma activităților desfășurate au fost constatate în flagrant delict 4 infracțiuni, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, au fost reținute 3 permise de conducere și au fost confiscate 25 de kilograme de pește.

Dosar penal din cauza peștelui fără documente

La data de 4 februarie 2023, un bărbat, de 35 de ani, din comuna Ripiceni a fost depistat pe drumul național, D.N. 29 C, în aceeași localitate, în timp ce tranporta în autoturism, 25 de kilograme de pește, fără a deține documente legale.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere, transport, sau comercializare fără documente legale a peștelui, iar întreaga cantitate de pește a fost supusă confiscării.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...