miercuri, iulie 24, 2024
AcasăLocal BTCopil diagnosticat cu o boală gravă după un incident banal

Copil diagnosticat cu o boală gravă după un incident banal

Un caz dramatic a ajuns în atenţia medicilor botoşăneni în aceste zile. Un elev de la un liceu din judeţ a ajuns la spital din cauza unei probleme şi a descoperit una cu mult mai gravă.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Incidentul a avut loc săptămâna trecută, într-o dimineaţă când băiatul de 15 ani era la cantina internatului în care locuieşte. La un moment dat s-a înecat cu o gură de mâncare şi a fost la un pas de a-şi pierde cunoştinţa. Mai mulţi colegi i-au sărit în ajutor şi a fost apelat serviciul 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic de la Ambulanţă, cadrele medicale descoperind că băiatul se înecase după ce suferise o convulsie. Acesta a fost stabilizat şi ulterir transportat la Secţia de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgenţă. Doar că acolo medicii au stablit şi motivul pentru care copilul a suferit acele spasme.

„Pacientul a fost supus unui examen complex imagistic, fiind investigat şi la computerul tomograf. Din păcate, în urma acestei investigaţii, a fost evidenţiat un chist la nivelul cerebelului. Vor urma alte investigaţii suplimentare pentru a se vedea natura lui”, a spus un medic din cadrul Secţiei de Pediatrie.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
21.4 ° C
21.7 °
19.9 °
93 %
2kmh
60 %
mie
29 °
joi
26 °
vin
24 °
sâm
32 °
Dum
36 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Asta mai lipsea la „Mavromati”. Când plouă afară, plouă şi în spital.  

EDITORIAL

România a luat-o razna rău de tot. Și, cu zi ce trece, e tot mai rău, nici măcar un semn că situația ar avea...

EPIGRAMA ZILEI

Un lucru trebuie să știi Când vei fi avansat în post: Din prima clipă-ncepi să fii Noul viitor fost... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...