marți, iulie 16, 2024
AcasăLocal BTFemeie ucisă în glumă de 8 martie (video)

Femeie ucisă în glumă de 8 martie (video)

Echipele de intervenție au fost solicitate, în noaptea de marți spre miercuri pentru a interveni la un caz extrem de grav. Un apel 112 anunța o femeie ucisă de propriul concubin.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Grozăvenia ar fi avut loc în gospodăria unui bărbat din satul Draxini, comuna Bălușeni, aproape de miezul nopții. Apelantul a fost nimeni altul decât prietenul de pahar al presupusului criminal. Acesta și-a sunat vecinul pentru a savura împreună o sticlă de bere proaspăt cumpărată. Doar că o întrebare a acestuia l-a deranjat peste măsură pe interlocutorul lui. “El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”, a spus amuzat “criminalul”, de 42 de ani. “Eu l-am întrebat: sigur ai omorât-o? El a început chiar să plângă. Da, am omorât-o. Atunci ce să fac, am sunat la 112 și am anunțat crima. Doar nu sunt beat, vă spun drept”, a continuat cel care a denunțat “crima”.

În scurt timp, la fața locului au ajuns echipaje de Poliție și Ambulanță. Doar ca salvatorii să descopere că nu este nicio femeie ucisă. “Când au venit toți eu am zis: Niculina, uite că a venit poliția, că te-am omorât. Eu le-am spus și la polițiști și la salvare. Cine i-a chemat, ăla să plătească”, a concluzionat autorul glumei “criminale”.

Anchetă a poliției

Și cel care a căzut în plasa sa era resemnat la final. “Asta e, cum o vrea Dumnezeu. Eu suport consecințele, dacă trebuie. Eu așa am crezut, că a omorât-o. A venit și ambulanța. I-a luat tensiunea. Era vie, nu era moartă”, a încheiat apelantul ghinionist. Cu toate acestea, bărbatul continuă să creadă că ceva a fost la mijloc. “Eu cred că ceva a vrut el să îi facă. A venit ambulanța să îi verifice tensiunea ei, dar el nu a lăsat-o. Că știe că atunci când e speriată bătăile inimii sunt mai rapide”, a mai spus apelantul.

Polițiștii au luat-o pe femeie la secție pentru a-i lua o declarație și pentru a stabili cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer senin
30.5 ° C
30.6 °
29.4 °
41 %
1.6kmh
3 %
mar
29 °
mie
40 °
joi
34 °
vin
33 °
sâm
31 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din cauza crizei de de aparate de aer condiționat, se descurcă fiecare cum poate.

EDITORIAL

S-a terminat cu Evaluarea Națională, s-a terminat și cu Bacalaureatul. Examene și examene, cu rezultate previzibile, care se repetă de la an la an....

EPIGRAMA ZILEI

Dintre clienți, mare parte Gândește la modul concret: Magazinul ca la carte E musai cu ... caiet!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...