spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BTCopil mutilat de câinele familiei

Copil mutilat de câinele familiei

Un copil de opt ani a ajuns la spital mutilat după ce a fost atacat de câinele familiei. Băieţelul se afla, ieri la amiază, în curtea casei şi se juca cu patrupedul, aşa cum făcuse şi alte dăţi.

La un moment dat, însă, părinţii au fost alertaţi de ţipetele acestuia. În momentul în care au ieşit în curte, aceştia au observat copilul plin de sânge pe corp. Micuţul fusese muşcat de câine de braţul stâng.

Animalul nu era agresiv ulterior, semn că totul este posibil să se fi întâmplat din joacă, sau copilul să fi provocat animalul. Speriat şi cu o rană mare prin care era vizibil osul, minorul a fost transportat de urgenţă la spital de o ambulanţă apelată prin 112.

Medicii de la Secţia de Pediatrie l-au internat imediat în secţia de chirurgie plastică şi reparatorie. Acesta urmează să fie supus mai multor intervenţii de specialitate la braţul mutilat. Medicii spun că totuşi micuţul a avut un noroc foarte mare. „Micuţul prezenta o plagă muşcată, profundă, în zona braţului stâng, cu afectare până la os. Colţii câinelui puteau provoca leziuni extrem de grave dacă atingeau un vas de sânge important”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Copilul va mai sta câteva zile sub observaţia medicilor. Ulterior, acesta va fi externat la domiciliu, cu o serie de recomandări.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
13.2 ° C
13.8 °
10.5 °
71 %
2kmh
11 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
17 °
joi
17 °
vin
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...