duminică, iulie 21, 2024
AcasăLocal BTPlase monofilament în valoare de 10.000 de lei și ambarcațiuni gonflabile confiscate...

Plase monofilament în valoare de 10.000 de lei și ambarcațiuni gonflabile confiscate de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au pus în executare, sâmbătă, 9 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de deținere sau comercializare fără documente legale a peștelui și deținerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament, din județul Suceava și localitățile Vârfu Câmpului și Bucecea din județul Botoșani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

„În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, 22 de plase de pescuit tip monofilament (2 kilometri de plasă), în valoare de aproximativ 10.000 de lei, 9 ambarcațiuni gonflabile, în valoare de circa 15.000 de lei, și alte bunuri care prezintă interes în cauză. De asemenea, au fost identificate și ridicate aproximativ 80 de articole pirotehnice”, au transmis reprezentanţii IPJ Botoşani.

Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigații Criminale, Biroului de Investigații Criminale, Biroului pentru Protecția Animalelor, Biroul Județean de Poliție Transporturi, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a A.J.V.P.S. – filiala Dorohoi.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer acoperit de nori
22.9 ° C
23.3 °
21.6 °
62 %
0.9kmh
100 %
Dum
26 °
lun
29 °
mar
33 °
mie
31 °
joi
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...