spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTEtapa națională ONSS s-a desfășurat la Botoșani cu elevi din 42 de...

Etapa națională ONSS s-a desfășurat la Botoșani cu elevi din 42 de județe

Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani a găzduit etapa națională a ONSS – cros individual fete și băieți, gimnaziu și liceu. La această etapă s-au calificat 141 de elevi de nivel gimnazial și liceal din 42 de județe.

Festivitatea de deschidere a fost vineri, 21 aprilie, la ora 19.00, în Aula Colegiului Național „A.T. Laurian” Botoșani. In deschidere a fost intonat imnul de către corul de la Pedagogic, apoi au avut un recital cu trei melodii,  un moment cu dans țigănesc realizat de trupa de dans de la filiala Darabani a Palatului Copiilor. De asemenea, au fost două melodii populare cântate de Elisabeta Șeremet, dans modern al trupei „Dancers” de la Palatul Copiilor și o interpretare la pian de către Adrian Mircescu de la Liceul de Arta. Invitații au fost incantați de spectacolul oferit, acesta fiind prezentat de către Teodora Grumeza.

Competiția s-a desfășurat în pădurea Rediu, situată la 5 km de municipiul Botoșani, pe D.N.29D, Botoșani – Ștefănești, în data de 22 aprilie, începând cu ora 9.00.

La această competiție au participat câștigătorii etapelor județene, Botoșaniul fiind reprezentat de Ștefania Țicăleac și Albert Munteanu la categoria liceu și de Irina Funduianu și Liviu Isache la categoria gimnaziu. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Albert Munteanu care a terminat cursa pe locul trei, Irina Funduianu s-a clasat pe locul cinci iar Ștefania Țicăleac și Liviu Isac pe locul 8, respectiv 11.

GIMNAZIU FETE

Locul 1: Alexandra Bianca Vasilescu (Tulcea);

Locul 2: Bianca Dalila Cordun (Vaslui);

Locul 3: Andra Daria Danciu (Bihor);

Mențiuni: Florentina Vartic (Iași), Irina Funduianu (Școala Nr. 17 Botoșani), Sara Cozma (Timiș);

GIMNAZIU BĂIEȚI

Locul 1: David Gabriel Licsandru (București Sector 6);

Locul 2: Flavius Iustin Cazacu (Vaslui);

Locul 3: Răzvan Gabriel Toth (Hunedoara);

Mențiuni: David Matache (Botoșani), Matei Moldovan (Cluj), Marian Ștefan Lemnariu (Iași);

LICEU FETE

Locul 1: Claudia Ionela Costiuc (Suceava);

Locul 2: Alexandra Hudea (Sibiu);

Locul 3: Lenuța Constantin (Bistrița);

Mențiuni: Maria Bianca Stoica (Prahova), Daria Nină (Timiș), Crinstina Rut Vasile (București, sector 6);

LICEU BĂIEȚI

Locul 1: Florin Lucian Ștefan (Caraș-Severin);

Locul 2: Mihai Alin Șavlovschi (Tulcea);

Locul 3: Albert Munteanu (Botoșani);

Mențiuni: Andras Jano (Covasna), Robert Ștefan Dumitrescu (Vâlcea), Raul David Matache (Timiș);

„Mulțumim colegilor de la Liceul de Arta, Palatul Copiilor, Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani,  Colegiul Național AT Laurian, Liceul cu Program Sportiv și Clubul Sportiv Școlar și tuturor profesorilor care au contribuit la buna desfășurare a acestei competitii. De asemenea, mulțumim colegilor organizatori, sponsorilor și colaboratorilor, precum și unităților de învățământ gazde”, a precizat Bogdan Suruciuc, inspector școlar general.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
8.5 ° C
14.6 °
7.8 °
66 %
2kmh
5 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
8 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...