sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăLocal BTFerma de familie are viitor. Robert și Mădălina lucrează umăr la umăr...

Ferma de familie are viitor. Robert și Mădălina lucrează umăr la umăr cu părinții pentru o recoltă bogată

În localitatea Mitoc găsim o frumoasă familie de fermieri, care, de la mic la mare, contribuie la bunul mers al activităților agricole. Atât cei doi copii ai familiei, Robert și Mădălina, cât și părinții, Dan și Lăcrămioara, lucrează umăr la umăr pentru ca recolta să fie din belșug.

Potrivit mesageruldenord, pentru a avea randament în fermă, structura culturilor este diversă și au gamă variată de utilaje agricole, cu care se mândresc.

Aceștia se ocupă de toate lucrările necesare pentru înființarea, întreținerea și recoltarea culturilor și niciunul dintre ei nu se dă înapoi de la muncile câmpului. Când vine vremea lucrărilor agricole, atât pe Mădălina, cât și pe Robert, îi vezi conducând cu măiestrie tractorul sau alte utilaje.

Cei doi copii ai familiei se perfecționează sub îndrumarea tatălui și a mamei, care sunt mulțumiți că au pe mâinile cui să lase ferma. Iubirea pentru pământ le-a fost insuflată de mici, așa că nu se văd făcând altceva.

Deși pasiunea pentru agricultură le-a fost umbrită de dezechilibrele cu care se confruntă sectorul agro-alimentar ca urmare a conflictului armat din Ucraina, familia Atănăsoaie nu a dat înapoi ci a continuat să muncească cu toată seriozitatea și dăruirea lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Botoșani, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
16.4 ° C
16.7 °
13.9 °
50 %
1.8kmh
100 %
sâm
16 °
Dum
13 °
lun
14 °
mar
10 °
mie
10 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Bine că mai avem şi patrioţi pe două roţi. Care mai sunt şi ecologişti pe deasupra.

EDITORIAL

Așa cum era de așteptat, anul 2024 e din ce în ce mai interesant, mai ales pentru trăitorii din spațiul mioritic. E interesant și...

EPIGRAMA ZILEI

Cât de tont poate să fie Nu am nicio îndoială, Că pe lâng-a lui soție Și-aparențele-l înșeală… Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...