sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTHoți prinși în timp ce împărțeau banii furați

Hoți prinși în timp ce împărțeau banii furați

Vineri după-amiază, în jurul orei 15.30, un echipaj de jandarmerie a observat, în apropierea bisericii Uspenia din municipiul Botoșani, un bărbat și o femeie care împărțeau o sumă de bani.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Cei doi sunt ,,cunoștințe” mai vechi ale jandarmilor, iar întâmplarea face ca, în aceeași zi, cu puțin timp în urmă, o femeie din comuna Leorda să fi rămas fără 1700 de lei, sumă care i-a fost sustrasă din rucsac, în zona Pieței Centrale, de o femeie cu semnalmentele celei care împărțea banii cu soțul ei în Centrul Vechi.

În urma controlului efectuat de jandarmi, asupra cuplului a fost găsită o sumă de bani similară celei sustrase din rucsac.

Cei doi au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, unde au fost predați polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale, în vederea continuării cercetărilor.

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
cer fragmentat
27.4 ° C
27.8 °
25.5 °
52 %
1.9kmh
73 %
sâm
32 °
Dum
26 °
lun
30 °
mar
34 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...