sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTSpectacol pentru cei mici la Teatrul „Vasilache”

Spectacol pentru cei mici la Teatrul „Vasilache”

Micii spectatori sunt așteptați, în acest sfârșit de săptămână, la un spectacol dedicat lor și pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache”.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Este vorba despre piesa „Rățușca cea urâtă”, care va putea fi vizionată joi, 18 mai, de la ora 18:00. Sâmbătă se va juca de la ora 11:00, iar duminică, „Rățușca cea urâtă” va fi în atenția publicului de la ora 11:00 şi apoi de la 12:30.

O poveste îndrăgită de nenumărate generații

„Rățușca cea urâtă” este o poveste cunoscută şi îndrăgită de multe generaţii. Bobocul de răţuşcă este iubit la fel de mult de mama sa chiar dacă nu seamănă cu ceilalţi fraţi. Dar pentru că gâscanul, curcanul şi cocoşul nu-l primesc în curte, Răţuşca cea urâtă pleacă în lume. Cu cine se va întâlni şi cum se va descurca? Va rămâne în casa Motanului Timotei sau va muri îngheţată pe lac? Poate va fi salvată de pescar? Vizionând spectacolul puteţi afla şi trăi alături de răţuşcă emoţiile drumului ei prin viaţă.

Regia artistică este realizată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, muzica este compusă de Cristian Lungu. Păpuşile vor fi mânuite de actorii Alin Gheorghiu, Renata Voloșcu, Andrei Iurescu și Andrei Bordianu.
Prețul unui bilet este de 15 lei. Biletele se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile. Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.
Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...