luni, iunie 17, 2024
AcasăLocal BTBogdan Ota va susține un recital și în prima seară a festivalului...

Bogdan Ota va susține un recital și în prima seară a festivalului Sara pe Deal (vineri, 26 mai), la cererea publicului

Festivalul regional de muzică Sara pe Deal, ce va avea loc la amfiteatrul Cornișa din Botoșani în perioada 26-27 mai, începând cu orele 19:30, își dorește să aducă în atenția publicului larg artiști foarte talentați cu succes fulminant în străinătate, dar mai puțin cunoscuți publicului autohton.

Sara pe Deal a fost gândit ca o platformă de susținere și recunoaștere a talentului și eforturilor artiștilor, scotând la lumină adevărate comori muzicale.
Pianistul și compozitorul Bogdan Ota și-a asumat ca pe o misiune personală faptul de a nu lăsa ca aceste talente de excepție să ia calea străinătății înainte de a avea șansa să fie aproape de publicul iubitor de frumos din țară.

„Poate e momentul unei resetări a sistemului de valori astfel încât să nu mai ajungă nimeni sa care copiatoare sau să facă lucrări de zidărie în țări străine”, a declarat artistul Bogdan Ota.

La cererea spectatorilor care nu pot să ajungă sâmbătă 27 mai, când Bogdan Ota va evolua pe scenă alături de Etnophonica, pianistul a decis să susțină un recital și pe 26 mai (prima zi de festival).

Din nefericire, din cauza unor dificultăți tehnice de ultim moment, Luiza Zan Quintet nu vor fi prezenți pe scena festivalului și îi vom putea asculta într-o ediție viitoare. Bogdan va prezenta vineri 26 mai lucrările care l-au consacrat, precum și reinterpretări ale unor piese arhicunoscute din repertoriul internațional. Vor fi două seri de poveste în care magia muzicii va opri timpul in loc.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
25.6 ° C
26.6 °
25.5 °
52 %
4.5kmh
2 %
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
26 °
vin
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu egalităţile astea de gen, nici nu mai ştii cine intră peste tine la baie.

EDITORIAL

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) ori s-au făcut de râs, ori au făcut-o intenționat, caz în care și-au bătut...

EPIGRAMA ZILEI

Sper ca la iarna  viitoare Să nu strig iar în gura mare : ”La vremuri noi, Tot ... boi!” -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...