sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocal BTTermen limită pentru depunerea cererilor pentru subvenţii la APIA

Termen limită pentru depunerea cererilor pentru subvenţii la APIA

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) atenționează fermierii să răspundă apelurilor telefonice ale funcționarilor și să respecte programările stabilite în vederea depunerii cererilor de plată.

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

APIA Botoșani precizează că, din suprafața estimată de 289.835,90 ha, pentru campania 2023, s-au depus până în prezent cereri pentru o suprafață de 201.170,33 ha.

„Dacă nu au fost contactați până în prezent, trebuie să ia legătura cu centrul local APIA la care sunt arondați pentru obținerea de informații în legătură cu depunerea cererii de plată. Totodată, adresăm rugămintea primăriilor de a elibera în timp util adeverințele privind utilizarea terenului, necesare pentru depunerea cererilor”, este apelul APIA către fermieri, menționând că termenul limită pentru depunerea cererilor este 31 mai.

Potențialii beneficiari trebuie să verifice, împreună cu primăria pe raza căreia dețin terenul, situația înscrierilor în Registrul Agricol și să permită autorităților locale să transmită adeverințele privind utilizarea suprafețelor.

„Responsabilitatea privind legalitatea și valabilitatea documentelor aparține fermierului și/sau autorității care a emis/atestat aceste documente, după caz”, precizează APIA Botoșani.

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...