spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăLocal BT1 iunie magic pentru sute de copii botoșăneni (video)

1 iunie magic pentru sute de copii botoșăneni (video)

De Ziua Internațională a Copilului, în centrul orașului a fost forfotă mare de la primele ore ale dimineții. Copiilor din Botoșani li s-au pregătit numeroase surprize pentru a celebra ziua de 1 iunie.

Astfel, ,,Carnavalul de poveste”, care a plecat în jurul orei 11:30 din fața Primăriei Municipiului Botoșani, a adus împreună zeci de actori și voluntari, dar și sute de copii. Micii curioși au avut ocazia să interacționeze cu eroii preferați, iar, la rândul lor, personajele de basm au împărțit baloane și multe zâmbete.

În drumul spre Parcul Mare, carnavalul a trecut și pe Pietonalul Unirii, zonă care era deja foarte animată de zecile de copii pregătiți pentru ,,Târgul Copilăriei”. Aici, cei mici și-au încercat abilitățile de antreprenor și au avut posibilitatea de a-și dezvolta ,,simțul afacerilor”.

După ce carnavalul a poposit în Parcul ,,Mihai Eminescu”, foișorul central s-a transformat în ,,Cetatea de scaun” a lui Ștefan cel mare. Domnitorul a ridicat la rang de prinți și prințese toți copiii care au fost mai îndrăzneți și s-au apropiat. De asemenea, au fost organizate diferite ateliere de face painting, modelaj din baloane, dans modern sau desene pe asfalt.

Tot în parc, au fost prezenți și angajații Urban Serv care au prezentat o parte din utilajele societății. Un alt punct de interes l-a reprezentat și tabla de șah gigant. Seria evenimentelor din parcul central dedicate copiilor s-a încheiat cu spectacolul „Păcală”, oferit de Teatrul pentru Copii și Tineret ,,Vasilache” de la ora 14:00.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
15.6 °
10.6 °
59 %
2.3kmh
9 %
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °
vin
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...