spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTŞcoala Gimnazială „Grigore Antipa” şi-a felicitat cei mai buni elevi, în cadrul...

Şcoala Gimnazială „Grigore Antipa” şi-a felicitat cei mai buni elevi, în cadrul unui spectacol deosebit (video)

Cei mai buni elevi ai Şcolii Gimnaziale „Grigore Antipa” din Botoşani au fost premiaţi, marţi la amiază, în cadru festiv, într-un spectacol de două ore organizat la Cinema „Unirea”.

Locaţia aleasă special de organizatorii evenimentului, pentru a cuprinde cât mai mulţi copii, profesori şi părinţi, a fost plină de participanţii veniţi să-i aplaude la scenă deschisă pe elevii care s-au remarcat cu performanţele intelectuale, dar şi cu abilităţile artistice sau sportive.

Evenimentul a fost deschis de Sabina Horopciuc, directorul Şcolii Gimnaziale „Grigore Antipa”, de Anca Iacob, directorul adjunct al unităţii, şi de consilierul educativ Livia Ungureanu, care le-au mulţumit elevilor pentru parcursul şcolar deosebit, dar şi cadrelor didactice care i-au îndrumat spre performanţă şi părinţilor care au susţinut eforturile copiilor.

Mai întâi a fost chemată pe scenă șefa de promoție, Irina-Ioana Acsinte, din clasa a VIII-a B, care a absolvit ciclul gimnazial cu media 10 pe linie, și care s-a remarcat de asemenea la o multitudine de concursuri județene, naționale și internaționale: premiul III la Olimpiada Județeană de Limba Franceză, premiul II la Festivalul Concurs Internațional ,,Poezia – perlă a gândirii”, mențiune la Lumina Math, mențiune la Olimpiada Județeană de matematică, premiul III la Olimpiada Județeană de geografie. Emoţionată, aceasta le-a mulţumit cadrelor care au pregătit-o, dar şi mamei sale, care a fost alături de ea la eveniment.

Zeci de premianţi pe scenă

În faţa publicului au fost chemaţi apoi toţi copiii cu rezultate meritorii la olimpiade şi concursuri şcolare, inclusiv reprezentanţi ai echipelor de volei şi de fotbal fete ai unităţii de învăţământ, care au obţinut performanţe la nivel judeţean şi naţional, Şcoala „Grigore Antipa” dovedind astfel că are zeci de copii cu care se poate mândri.
Partea de spectacol cu „recolta de premii” a fost urmată apoi de cea artistică, susţinută de cei mai talentaţi elevi ai unităţii de învăţământ, care au urcat pe scenă şi au cântat, inclusiv în limbile franceză sau engleză, ori au susţinut numere de dans, recitare sau chiar dans acrobatic.

Copiii au dovedit din plin că Botoşaniul are continuatori de nădejde ai tradiţiilor populare, încântând pe scenă cu numere de folclor care au constat în dansuri populare şi cântece specifice zonei noastre.

Organizatorii nu au uitat nici de contextul Zilelor Eminescu, pe scenă fiind prezentat şi un impresionant moment poetic susţinut de elevul Ştefan Popescu, care a şi fost premiat la un concurs de recitare.

,,Le mulțumesc cadrelor didactice pentru toată dăruirea și implicarea în pregătirea elevilor, acestora pentru că au dus numele școlii mai departe, părinților care le-au fost alături în fiecare demers. Datorită acestui efort susținut, Școala Gimnazială «Grigore Antipa» a apărut și anul acesta pe foarte multe diplome. Susțin și activitățile extrașcolare în cadrul cărora elevii își dezvoltă abilități artistice, sportive, antreprenoriale, organizatorice. Urez vacanță plăcută tuturor!”, a declarat Sabina Horopciuc, directorul Şcolii Gimnaziale „Grigore Antipa”.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
12.7 ° C
12.7 °
8.8 °
77 %
1.4kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...