spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăLocal BTZeci de elevi vor fi ajutați să înceapă școala printr-un cros caritabil

Zeci de elevi vor fi ajutați să înceapă școala printr-un cros caritabil

Primăria municipiului Botoșani, alături de organizația Rotary, susține acțiunea tinerilor din Clubul Interact și invită botoșănenii să alerge la cea de-a șasea ediția a celui mai colorat cros al toamnei.

„Coloract” este un maraton caritabil, scopul acestui proiect fiind acela de a asigura pentru 35 de copii de la Școala Gimnazială Nr. 1 din Dimăcheni începerea noului an școlar cu un ghiozdan complet echipat.

Sâmbătă, 9 septembrie, la ora 10:00, participanții se vor aduna în fața Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă” din Botoșani pentru a da startul crosului.

Traseul începe din fața Sălii Polivalente, continuă pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, urmând trecerea prin fața Colegiului Național „A. T. Laurian”, apoi stânga pe Strada Cuza Vodă, prin fața Facefood-ului, iar cei 2,5 km se sfârșesc în fața Prefecturii Botoșani, unde va avea loc bătaia cu prafuri colorate non-toxice!

Organizatorii au pregătit și surprize pentru primii finaliști, valoarea totală a acestora fiind de 1700 RON.

Taxa de participare este de 35 RON, preț ce include: un tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, pe baza căruia se face participarea la cros, dar și prafurile colorate ce vor fi folosite la final, când va avea loc bătaia cu prafuri.

Înscrierile încep pe data de 28 august și se vor putea face zilnic, între orele 12:00-17:00, până pe data de 3 septembrie, la parter, în Uvertura Mall.

Prafurile făcute manual de către voluntarii clubului Interact Botoșani sunt non-toxice și nu pătează.

Sponsorii evenimentului sunt: LUCIFARM, Casa Pâinii, Casa Dulce, Casa Izza, Stas Mobila, Opera, Admir, Roland Partners, Banca Transilvania, Anvi Center, Linx, Uvertura Mall, Carmen Damaschin.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
40 %
4kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...