spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăLocal BTȘeful IȘJ cere părinților să fie deschiși la comunicare (video)

Șeful IȘJ cere părinților să fie deschiși la comunicare (video)

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani, Bogdan Suruciuc, a transmis un mesaj cu ocazia începutului noului an școlar, îndemnând elevii, părinții și profesorii la o colaborare sustenabilă și productivă pentru societate.

Mesajul șefului IȘJ Botoșani a fost un apel la determinare și implicare pentru elevi, cărora le-a recomandat să-și stabilească obiective clare și să fie disciplinați în munca lor școlară. De asemenea, le-a sugerat să colaboreze cu colegii, să fie curioși și să participe activ în activitățile extrașcolare.

„Noul an școlar vine cu noi provocări și oportunități; este momentul să vă stabiliți obiective și să vă concentrați asupra studiului și dezvoltării personale. Fiecare zi este o șansă de a învăța ceva nou și de a vă descoperi potențialul. Vă încurajăm să fiți disciplinați și dedicați în munca voastră școlară, să participați activ la ore, să puneți întrebări și să vă implicați în activitățile extrașcolare.

Nu ezitați să cereți ajutorul profesorilor și să colaborați cu colegii voștri. Nu uitați să vă bucurați de fiecare moment al anului școlar. Nu ezitați să construiți prietenii noi și să explorați căi necunoscute pe drumul cunoașterii”, a transmis Bogdan Suruciuc.

Părinții sunt încurajați să comunice

Pentru părinți, Bogdan Suruciuc a transmis asigurări cu privire la angajamentul IȘJ Botoșani de a oferi o educație de calitate copiilor lor și de a lua toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța în școli. A încurajat, de asemenea, implicarea părinților în educația copiilor, subliniind importanța comunicării și sprijinului acordat pentru organizarea timpului de învățare și stabilirea de obiective realiste.

„Fiți deschiși la comunicare și încurajați-i să vă împărtășească experiențele lor școlare și emoțiile pe care le trăiesc. Nu uitați să le acordați copiilor și timp pentru relaxare și joacă în afara orelor de curs”, a sugerat șeful IȘJ Botoșani.

Apel la deschidere din partea profesorilor

În final, Bogdan Suruciuc a adus un omagiu profesorilor și personalului din sistemul educațional, apreciind eforturile lor și îndemnându-i să abordeze noul an școlar cu entuziasm și să fie modele pentru elevi. El a subliniat importanța adaptării la noile tehnologii și metode de predare, evidențiind rolul lor crucial în formarea viitoarelor generații.

Fiecare copil are nevoie de sprijinul și îndrumarea dumneavoastră pentru a-și dezvolta potențialul și a-și atinge obiectivele. În același timp, vă îndemn să fiți deschiși la schimbare și să vă adaptați la noile tehnologii și metode de predare. Educația se află într-o continuă evoluție, iar noi suntem responsabili să ne actualizăm cunoștințele și să ne dezvoltăm abilitățile pentru a rămâne ancorați în fața cerințelor actuale”, a afirmat oficialul IȘJ, adăugând că educația înseamnă cunoaștere, responsabilitate, respect, toleranță și creștere.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
21.6 ° C
21.6 °
19.9 °
43 %
3.6kmh
0 %
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...