luni, iunie 17, 2024
AcasăLocal BTPremieră de excepție la Teatrul „Mihai Eminescu”

Premieră de excepție la Teatrul „Mihai Eminescu”

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani deschide stagiunea aniversară cu o premieră de excepție. Este vorba despre ,,Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”, în regia lui Andro Enukidze.

Vineri, 22 septembrie și sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați la premiera spectacolului „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!” de Avtandil Varsimasvili, în regia lui Andro Enukidze. Spectacolul se va juca pe scena Casei Tineretului din Botoșani.

O poveste pasională de iubire cu un deznodământ surprinzător

Spectacolul aduce în atenție povestea de dragoste tratată inițial cu foarte mult umor este plasată într-un moment zbuciumat și foarte trist din istoria recentă a Gruziei (războiul cu Rusia din 2008).
Într-un cadru inedit, o viziune regizorală realizată în premieră absolută pentru publicul botoșănean, se va desfășura cronologic constituirea pasională a iubirii până la un deznodământ surprinzător. Toate acestea sunt grefate pe un eșafodaj de întrebări existențiale pentru care fiecare trebuie să-și găsească propriile răspunsuri.
Din distribuție fac parte actorii Oana-Maria Tudoran, Răzvan Amitroaei, Marius Rogojinschi, Gheorghe Frunză, Gina Patrașcu-Zamfirache, Alexandru Dobynciuc, Dana Bucătaru, Lenuș Moraru, Ioan Crețescu, Sorin Ciofu, Irina Mititelu și Volin Costin. Regia îi aparține lui Andro Enukidze, traducerea și adaptarea lui Lucian Băleanu. De scenografia s-a ocupat Vera Kipiani, iar de coregrafia Victoria Bucun.
Durata spectacolului este de 1 oră și 25 de minute, iar intrarea publicului se va face la ora 17:50. Numărul de locuri la spectacol este limitat. Preț unui bilet pentru premieră este de 50 lei. Biletele se găsesc în incinta Casei Tineretului sau la casieria Cinema Unirea.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.8 ° C
20.6 °
17.8 °
78 %
1.4kmh
0 %
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °
vin
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...