marți, iunie 18, 2024
AcasăLocal BTWeekend cu spectacole pe scena Casei Tineretului

Weekend cu spectacole pe scena Casei Tineretului

Botoșănenii sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la un spectacol inedit pus în scenă de actorii Teatrului ,,Mihai Eminescu” Botoșani. Este vorba despre piesa ,,Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”, în regia lui Andro Enukidze.

Sâmbătă, 30 septembrie și duminică, 1 octombrie, de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați la Casa Tineretului Botoșani pentru a descoperi noi valențe pe care le poate căpăta iubirea într-un spectacol inedit.

O poveste pasională de iubire cu un deznodământ surprinzător

Spectacolul aduce în atenție povestea de dragoste tratată inițial cu foarte mult umor este plasată într-un moment zbuciumat și foarte trist din istoria recentă a Gruziei, războiul cu Rusia din 2008.
Într-un cadru inedit, o viziune regizorală realizată în premieră absolută pentru publicul botoșănean, se va desfășura cronologic constituirea pasională a iubirii până la un deznodământ surprinzător. Toate acestea sunt grefate pe un eșafodaj de întrebări existențiale pentru care fiecare trebuie să-și găsească propriile răspunsuri.
Din distribuție fac parte actorii Oana-Maria Tudoran, Răzvan Amitroaei, Marius Rogojinschi, Gheorghe Frunză, Gina Patrașcu-Zamfirache, Alexandru Dobynciuc, Dana Bucătaru, Lenuș Moraru, Ioan Crețescu, Sorin Ciofu, Irina Mititelu și Volin Costin. Regia îi aparține lui Andro Enukidze, traducerea și adaptarea lui Lucian Băleanu. De scenografia s-a ocupat Vera Kipiani, iar de coregrafia Victoria Bucun.
Durata spectacolului este de 1 oră și 25 de minute, iar intrarea publicului se va face la ora 17:50. Numărul de locuri la spectacol este limitat. Prețul unui bilet întreg este de 30 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari 18 lei. Biletele se găsesc în incinta Casei Tineretului sau la casieria Cinema Unirea.
Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
27.7 ° C
30.9 °
27.6 °
49 %
2.2kmh
90 %
mar
26 °
mie
33 °
joi
24 °
vin
29 °
sâm
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Şantierele electorale au ajuns şi în faţa primăriei. Doar că zelul muncitorilor parcă nu mai e deloc la fel.  

EDITORIAL

Stăm foarte prost… Despre rezultatul alegerilor locale și europarlamentare e vorba. Noul USL a făcut ce era de făcut și a „câștigat” alegerile, procentele...

EPIGRAMA ZILEI

Deși-i mereu colorat În vopsele doctrinare, Lumea s-a edificat Că nu-i … de nicio culoare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...