spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăLocal BTUn consilier local reclamă lucrări în bătaie de joc la ieșirile din...

Un consilier local reclamă lucrări în bătaie de joc la ieșirile din oraș (video)

Lucrările de reabilitare a tronsoanelor de ieșire din municipiul Botoșani înspre Suceava și Iași au fost executate neprofesionist, asfaltul turnat neavând calitatea corespunzătoare, acuză consilierul local Eugen Țurcanu.

Acesta a afirmat că segmentele de drum reparate în această vară de CNAIR prezintă denivelări și că firma răspunzătoare de lucrări denotă o pregătire tehnică insuficientă.

„Legat de strada Sucevei, vă informez că celebra firmă care asfaltează la intrarea dinspre Suceava și dinspre Iași, nu știu câtă meserie știu. Poate învață la fel cu colegii noștri, care sunt specialiști la Direcția de Edilitare, cum se toarnă un asfalt normal. Deci la intrare, acolo în sensul giratoriu, deja a făcut cocoașe, la partea de urcare, iar la ieșirea dinspre Iași parcă suntem la o probă specială la Raliul României. Numai denivelări”, a spus Țurcanu în ședința de plen desfășurată joi.

El a adăugat că autoritățile locale ar fi trebuit să monitorizeze lucrările executate, chiar dacă finanțarea și atribuirea contractului au fost în sarcina CNAIR.

Au utilaje performante, dar se pare că nu știu să le folosească. Nu știu care e explicația. Ori dau drumul prea repede la trafic și asfaltul este prea cald, moale, nu știu. Vorbesc și eu acum ca unul care nu are studii de specialitate, dar ceva nu este în regulă cu calitatea asfaltării lor. Nu mai spun de zona Dedeman, unde zici că au dat loc de casă, așa au îmbinat porțiunile de asfalt între ele. Mergeți și vedeți profesionalismul acestei firme, chiar dacă este contract cu CNAIR”, a mai spus consilierul local.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
15.6 ° C
19.6 °
15.6 °
46 %
3kmh
9 %
Dum
15 °
lun
25 °
mar
26 °
mie
14 °
joi
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...