spot_img
duminică, aprilie 28, 2024
AcasăLocal BTNote de 10 răsplătite cu bani. Elevii care au luat note maxime...

Note de 10 răsplătite cu bani. Elevii care au luat note maxime la Bac și Evaluarea Națională au fost recompensați (video)

Elevii botoșăneni care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat au fost premiați, astăzi, de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Botoșani.

Festivitatea de premiere a avut loc în Sala ,,Mihai Eminescu” a hotelului ,,Rapsodia” din Botoșani, la eveniment au fost prezenți prefectul județului Sorin Cornilă, președintele Consiliului Județean Doina Federovici, dar și inspectorul școlar adjunct al ISJ Botoșani Cristina Bălăucă. Elevii cu note maxime la Bac au primit premii de câte 5.000 de lei, iar cei cu 10 la Evaluarea Națională 2.000 de lei. Banii au fost oferiți de Ministerul Educației prin ISJ Botoșani.

,,Am avut prilejul și mândria să ne mândrim cu elevi de 10, elevi de 10 la Evaluarea Națională, elevi de 10 la examenul de Bacalaureat. Ne-au făcut mândri, ne-au dat posibilitatea să fim poziționați pe harta țării cu rezultatele lor, pentru asta vreau să le mulțumesc și lor pentru modul în care au ales să studieze, să le mulțumesc profesorilor din unitățile de învățământ pentru devotamentul pe care l-au arătat în a-și face meseria”, a transmis Bogdan Suruciuc, inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean.

Acesta a ținut să sublinieze și importanța părinților pentru dobândirea rezultatelor remarcante și să le mulțumească pentru că ,,au fost alături de copii dumnealor și i-au sprijinit pe ei și, implicit, pe noi. Vă mulțumesc tuturor pentru rezultatele pe care le-ați obținut!”.

Elevii de 10 ai Botoșaniului

Din echipa de tineri studioși cu media maximă la Evaluarea Națională fac parte patru elevi, Ioana Antonia Zamfirescu și Vlad Crăciun de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu”, Marinela Larisa Patriu de la Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani, Amelia Alexandra Balan de la Colegiul Național ,,A.T. Laurian”.

Cele două eleve premiate pentru nota 10 la examenul de Bacalaureat sunt Andra Mera de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani și Lavinia Pintilei care a studiat la Liceului „Regina Maria” din Dorohoi. Acestea nu au putut fi prezente deoarece se află în alte orașe pentru continuarea studiilor academice, premiile fiind ridicate de părinți.

Au fost premiate și școlile

În continuarea evenimentului s-au înmânat diplome de excelență pentru școlile unde elevii de 10 au studiat. Astfel, printre școlile premiate s-au numărat Colegiul Național ,,A.T. Laurian” Botoșani, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Liceului „Regina Maria” din Dorohoi, Școala Gimnazială „Leon Dănăilă” Darabani.

,,Dacă am avut elevi de 10 înseamnă că avem și școli de 10. Sunt școlile de unde s-au obținut aceste medii de 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat”, a spus inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
21.6 ° C
21.6 °
19.9 °
43 %
3.6kmh
0 %
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...