miercuri, mai 22, 2024
AcasăLocal BTWeekend cu spectacole pe scena Casei Tineretului

Weekend cu spectacole pe scena Casei Tineretului

Botoșănenii sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână la un spectacol inedit pus în scenă de actorii Teatrului ,,Mihai Eminescu” Botoșani. Este vorba despre piesa ,,Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”, în regia lui Andro Enukidze.

Sâmbătă, 7 octombrie și duminică, 8 octombrie, de la ora 18:00, botoșănenii sunt așteptați la Casa Tineretului Botoșani pentru a descoperi noi valențe pe care le poate căpăta iubirea într-un spectacol inedit.

Din distribuție fac parte actorii Oana-Maria Tudoran, Răzvan Amitroaei, Marius Rogojinschi, Gheorghe Frunză, Gina Patrașcu-Zamfirache, Alexandru Dobynciuc, Dana Bucătaru, Lenuș Moraru, Ioan Crețescu, Sorin Ciofu, Irina Mititelu și Volin Costin. Regia îi aparține lui Andro Enukidze, traducerea și adaptarea lui Lucian Băleanu. De scenografia s-a ocupat Vera Kipiani, iar de coregrafia Victoria Bucun.

O poveste pasională de iubire cu un deznodământ surprinzător

Spectacolul aduce în atenție povestea de dragoste tratată inițial cu foarte mult umor este plasată într-un moment zbuciumat și foarte trist din istoria recentă a Gruziei, războiul cu Rusia din 2008.
Într-un cadru inedit, o viziune regizorală realizată în premieră absolută pentru publicul botoșănean, se va desfășura cronologic constituirea pasională a iubirii până la un deznodământ surprinzător. Toate acestea sunt grefate pe un eșafodaj de întrebări existențiale pentru care fiecare trebuie să-și găsească propriile răspunsuri.

„Spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc!”  este despre ceea ce ne lipsește tuturor în special în ziua de azi: DRAGOSTEA. Ne-am dezobișnuit să iubim! Cred ca la o trupă foarte interesantă s-au mai adăugat actori tineri foarte interesanți, nu prea sunt obiectiv atunci cand vorbesc despre acești actori pentru că eu îi iubesc cu adevărat, dar știu că dragostea e subiectivă: îi iubești pentru că îi iubești, fără motiv”, a transmis regizorul Andro Enukidze.

Acesta a mai adăugat că are un respect deosebit pentru actorii botoșăneni deoarece ,,sunt niște profesioniști serioși și niște actori foarte interesanți. Așa că e un spectacol despre dragoste, pe care îl desfășurăm într-o atmosferă de iubire generală”.

Durata spectacolului este de 1 oră și 25 de minute, iar intrarea publicului se va face la ora 17:50. Numărul de locuri la spectacol este limitat. Prețul unui bilet întreg este de 30 lei, iar pentru elevi, studenți, pensionari 18 lei. Biletele se găsesc în incinta Casei Tineretului sau la casieria Cinema Unirea.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
25.6 ° C
25.6 °
24.9 °
35 %
8.8kmh
36 %
mie
25 °
joi
25 °
vin
27 °
sâm
23 °
Dum
23 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ori cei care primesc de pomană o duc mai bine de aruncă totul la gunoi, ori cei care dau de pomană o duc mai...

EDITORIAL

Ori de câte ori vreun politician mai dezghețat sau mai vorbăreț este întrebat de ce el și ai lui nu repară nimic din noianul...

EPIGRAMA ZILEI

Când făcut-a rezervare A greșit, se pare, tasta Și s-a-nțeles din scrisoare C-o să vină cu … nefasta! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...