luni, iunie 17, 2024
AcasăLocal BTPovestea unei tinere botoșănence: de la îngrijitoare de bătrâni la femeie de...

Povestea unei tinere botoșănence: de la îngrijitoare de bătrâni la femeie de succes

Românca Georgia Ștefănucă, originară din Botoșani, a parcurs un drum impresionant în Marea Britanie, trecând de la statutul de îngrijitoare într-un azil de bătrâni la cel de proprietară a unui luxos salon de înfrumusețare situat în orașul cochet Coventry.

Georgia a pășit pe pământ britanic în 2014, alături de soțul său și de cei doi copii: un băiat de 17 luni și o fetiță de doar 4 luni, relatează Anunțul UK.

„Am învățat limba engleză de la zero”

Cu hotărârea de a se adapta noii vieți, aceasta a decis să învețe limba engleză de la zero.

„Am învățat limba engleză de la zero pentru că mi-am dorit să pot studia aici. Am studiat patru ani la Universitate, în primul an lucrând de noapte la un azil de bătrâni”, a mărturisit botoșăneanca.

În ciuda pasiunii sale pentru domeniul înfrumusețării, în România nu a avut posibilitatea financiară să urmeze cursuri specializate. Dar, în 2018, a luat hotărârea de a intra în lumea „beauty” din Marea Britanie.

Totul a început într-o cameră mică din casa în care locuia. Cu dorința de a-și extinde afacerea și de a oferi clienților un spațiu mai adecvat, Georgia a dezvoltat treptat un spațiu complex care oferă servicii de înfrumusețare de top.

Și rezultatele nu au întârziat să apară. În doar cinci ani și jumătate, Georgia a reușit să participe la peste 16 cursuri de calificare și la câteva altele pentru perfecționare.

Mai mult decât atât, salonul său a avut peste 2.500 de cliente, majoritatea fiind de origine română. Cu toate acestea, nu au lipsit clientele din alte țări precum Elveția, Franța sau Islanda.

„Majoritatea fetelor m-au contactat pe rețelele de socializare, după ce au văzut ceea ce facem la salon”, a mărturisit Georgia.

Prin ambiție și dedicare, Georgia Ștefănucă demonstrează că visele pot deveni realitate, indiferent de țara unde te afli.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.8 ° C
20.6 °
17.8 °
78 %
1.4kmh
0 %
lun
26 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
25 °
vin
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici nu știi, la vremea asta, și îți dai seama abia când te întorci la mașină că e vremea culesului.

EDITORIAL

Aproape sigur, în istoria locurilor în care ne ducem existențele, Valeriu Iftime nu va rămâne ca nabab, afacerist de frunte sau ca profesionist desăvârșit...

EPIGRAMA ZILEI

Pleacă ăștia, nu-i problemă Însă eu am o dilemă : Oare ăia care vin Or să fure mai puțin? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...