spot_img
luni, aprilie 29, 2024
AcasăLocal BTTânăr ajuns la spital după ce a fost atacat cu un cuțit

Tânăr ajuns la spital după ce a fost atacat cu un cuțit

Poliţiştii botoşăneni sunt în alertă după ce un tânăr a ajuns la spital înjunghiat. Agresorul s-a făcut nevăzut imediat după incident.

Agresiunea a avut loc sâmbătă noapte, iar alarma a fost dată de angajatul unei staţii peco din localitatea Hudum. Acesta a sunat la 112 după ce un tânăr a intrat în benzinărie plin de sânge, spunând că a fost înjunghiat în spate.

Inițial, victima a spus că ar fi vrut să se urce într-o maşină care credea că este de ocazie, pentru a ajunge în localitatea Vlădeni, de unde este el. Atunci ar fi fost atacat de şoferul maşinii, după care abandonat în stradă.

La faţa locului au ajuns în scurt timp mai multe echipaje de poliţie şi de la ambulanţă. Cadrele medicale l-au preluat pe tânărul rănit şi l-au transportat la spital.

Pacientul a ajuns în serviciul UPU cu o plagă înjunghiată penetrantă, hemitorace stâng posterior, spaţiul intercostal şase, prin agresiune. A fost supus unei intervenţii chirurgicale de control, din fericire nefiind atins vreun organ vital. Tânărul este stabil în prezent”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Victima nu vrea să depună plângere

Oamenii legii au declanşat imediat o anchetă, care, însă, este îngreunată chiar de victimă. Asta pentru că tânărul a declarat trei locaţii diferite unde ar fi avut loc agresiunea. Ulterior acesta a spus şi că nu doreşte să depună vreo plângere. Cu toate acestea, poliţiştii continuă ancheta pentru a stabili cine este autorul atacului.

„A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și se continuă cercetările pentru această faptă și pentru stabilirea împrejurărilor în care s-ar fi produs”, a precizat agent principal Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
39 %
4.5kmh
0 %
lun
20 °
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
22 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

S-a enervat și a urlat De s-a cutremurat orașul Când și-a găsit soțul în pat Cu ... iepurașul!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...