spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăLocal BTCulmea hoţiei. Un tânăr care încerca să fure o maşină a rămas...

Culmea hoţiei. Un tânăr care încerca să fure o maşină a rămas blocat în interior

Tragicomedie într-un sat din comuna Ungureni, unde un puștan pus pe furtișaguri a primit o lecție neașteptată chiar din partea destinului. În vârstă de 16 ani, Marius Daniel B. a decis să-și încerce norocul într-o serie de furturi din mașini, dar planul său nu a funcționat până la capăt. Prins în capcana celei de-a treia mașini, puștanul a devenit prizonier în propria faptă.

Întreaga întâmplare s-a petrecut în noaptea de 10 spre 11 martie 2020 când adolescentul de 16 ani, aflat sub influența alcoolului, a plecat de la bunicul său și a decis să adauge în itinerar și o incursiune în lumea furturilor. Cu ochii pe mașinile parcate în curtea și strada din fața casei unui localnic, puștiul și-a pus planul în aplicare.

Prima mașină a fost o dezamăgire, pentru că nu a găsit niciun bun de valoare. A sperat că a doua mașină îi va oferi oportunitatea mult dorită. Cu portierele neasigurate, tânărul a pătruns în interior, sperând să găsească bani sau alte bunuri prețioase. Din păcate pentru el, a fost o altă dezamăgire. Atunci, adolescentul și-a îndreptat atenția către o autoutilitară Volkswagen, iar ce a urmat a fost ca într-o comedie.

Poliţie chemată de vecini

Intrând în interiorul autoutilitarei și căutând cu nerăbdare bani sau obiecte de valoare, adolescentul a făcut o mișcare fatală. Portiera s-a blocat, lăsându-l captiv în lumea lui infracțională.

În încercarea disperată de a ieși, puștiul a distrus sistemul de închidere, după care a început să lovească cu picioarele în parbrizul și în geamurile mașinii, doar-doar acestea vor ceda. Un vecin a auzit zgomotele, și-a anunțat un amic și au ieșit ambii în stradă să vadă ce se întâmplă. Atunci l-au zărit în autoutilitară pe Marius Daniel B., care rămăsese blocat în interior. Spectacol tragi-comic a continuat pentru că localnicii au sunat la 112 și au solicitat intervenția rapidă a forțelor de poliție, proprietarul autoutilitarei asistând la rândul lui la momentul în care tânărul a fost scos din interiorul mașinii.

Povestea a ieșit la iveală abia anul acesta când tânărul a fost trimis în judecată pentru tentativă de furt. A scăpat însă destul de ieftin după povestea cu pricina întrucât judecătorii au dispus în cazul lui măsura educativă neprivativă de liberate a asistării zilnice pentru o perioadă de trei luni.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
22.7 ° C
22.7 °
22.1 °
44 %
3.9kmh
98 %
vin
23 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
26 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...