Lider PSD mort într-un accident

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a murit joi după-amiază, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație, ce s-a produs la ieșirea din Târgu Jiu.

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut din vina politicianului, care a intrat cu mașina pe contrasens dupa ce i s-a făcut rău la volan.

Politicianul se îndrepta spre casă în momentul producerii accidentului şi mai avea doar doi kilometri până când ajungea la domiciliu. La ieșirea din Târgu Jiu spre Curtișoara, Alecu Drăgoi, în vârstă de 66 de ani, a intrat pe contrasens, a ajuns cu mașina intr-un şanț, apoi a lovit un cap de pod.

Prima ambulanță care ajuns la fața locului nu era însă pregătită pentru resuscitare. Un medic aflat in trafic a ajutat echipajul sa-l scoată pe bolnav din stopul cardio respirator.

Întins pe caldarâm, fiul politicianului i-a ţinut perfuzia.

După zeci de minute de acordare a primului ajutor la fața locului, politicianul a fost pus pe targă și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde medicii nu au mai avut însă ce să facă, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

„S-a prezentat un pacient, victimă a unui accident rutier, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs. A fost adus intubat, s-au continuat manevrele de resuscitare, am folosit deja 25 de fiole de adrenalină, dar fără rezultate. Din păcate a trebuit să declarăm decesul”, a precizat pentru pandurul.ro dr. Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgențe.

Deja ai votat!