miercuri, martie 29, 2023
AcasăNaționalLider PSD mort într-un accident

Lider PSD mort într-un accident

Vicepreședintele PSD Gorj, Alecu Drăgoi, a murit joi după-amiază, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație, ce s-a produs la ieșirea din Târgu Jiu.

Potrivit martorilor, accidentul s-a petrecut din vina politicianului, care a intrat cu mașina pe contrasens dupa ce i s-a făcut rău la volan.

Politicianul se îndrepta spre casă în momentul producerii accidentului şi mai avea doar doi kilometri până când ajungea la domiciliu. La ieșirea din Târgu Jiu spre Curtișoara, Alecu Drăgoi, în vârstă de 66 de ani, a intrat pe contrasens, a ajuns cu mașina intr-un şanț, apoi a lovit un cap de pod.

Prima ambulanță care ajuns la fața locului nu era însă pregătită pentru resuscitare. Un medic aflat in trafic a ajutat echipajul sa-l scoată pe bolnav din stopul cardio respirator.

Întins pe caldarâm, fiul politicianului i-a ţinut perfuzia.

După zeci de minute de acordare a primului ajutor la fața locului, politicianul a fost pus pe targă și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde medicii nu au mai avut însă ce să facă, în ciuda tuturor eforturilor depuse.

„S-a prezentat un pacient, victimă a unui accident rutier, în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs. A fost adus intubat, s-au continuat manevrele de resuscitare, am folosit deja 25 de fiole de adrenalină, dar fără rezultate. Din păcate a trebuit să declarăm decesul”, a precizat pentru pandurul.ro dr. Alina Bumbaru, medic la Unitatea de Primiri Urgențe.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
0.1 ° C
1.6 °
-0 °
66 %
3.6kmh
21 %
mie
4 °
joi
11 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
9 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când vrei să protejezi pietonii, ori apar unii care pun beţe-n roate, ori alţii care pun roate-n beţe.

EDITORIAL

Cu ani în urmă, pe vremea când Michael Schumacher domina detașat Marele Circ, transmisiunile în direct erau întrerupte de o reclamă în care protagonist...

EPIGRAMA ZILEI

Oltenii din Parlament, (Opozanții, evident !) Strigau toți în gura mare Că ... fură la guvernare !   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...