Bal al bobocilor cu probe obscene

0

Mai multe fotografii surprinse la un bal al bobocilor din Cluj au creat numeroase controverse. Participanţii la concursul de miss şi mister au pus în scenă o probă obscenă. Elevele de 15 ani au trebuit să mimeze sexul oral pe partenerii lor, în timp ce aceştia stăteau pe scaune, cu o banană ţinută între picioare. Apariţia imaginilor pe Facebook a stârnit revoltă printre internauţi, care s-au întrebat cum de profesorii nu au luat măsuri pentru a opri o astfel de „probă” scandaloasă.

Potrivit „Monitorului de Cluj”, imaginile au fost surprinse la Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca, iar balul a avut loc pe 20 octombrie.

Setul de fotografii a fost publicat de o adolescentă care se prezintă pe contul personal de Facebook. La descrierea postării ce însoţeşte albumul foto sunt menţionate tag-uri „balul bobocilor, telecom, a fost nebunie”.

Directoarea Colegiului Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca, Angela Roşca, spune că „şcoala nu a organizat şi nu organizează astfel de manifestări nici în şcoală, nici în afara ei având în vedere dificultatea asigurării securităţii elevilor într-un mediu privat”. Mai mult, ea susţine că reprezentanţii Colegiului au declanşat o anchetă după apariţia fotografiilor.

Între timp, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj se spală pe mâini pasând în sarcina şcolilor decizia de a organiza balurile bobocilor cu asigurarea condiţiilor optime de desfăşurare.

Deja ai votat!
se încarcă...