Gabriela Firea, învinsă de protestatari. Mută Târgul de Crăciun

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a afirmat sâmbătă într-un comunicat de presă că a luat decizia de a muta Festivalul de colinde și Târgul de Crăciun într-o altă locație și susține că spațiul public este al tuturor, nu poate fi “rezervat” unui grup constituit ad-hoc sau, dimpotrivă, bine organizat.

Decizia a venit, după ce sâmbătă, sute de persoane au ieşit în stradă, în Piaţa Victoriei cerând mutarea manifestării, care ar fi avut ca scop doar blocarea protestelor împotriva guvernului. La un moment dat s-a ajuns chiar ca protestatarii să se îmbrâncească cu jandarmii, iar trei dintre aceştia să fie ridicaţi de forţele de ordine.

Chiar înainte ca primarul să-şi comunice hotărârea, firma care amenaja scena pentru festivalul de Crăciun şi-a ridicat din Piaţa Victoriei toate echipamentele.

Deja ai votat!

1 COMENTARIU

  1. Sa la fie rusine ticalosilor astora de prostestatari contra orice misca , ei n-au mama n-au tata si batjocoresc totul pentru citiva bani pe care li-i dau dusmanii tarii! Macar de sarbatori puteau sa stea naibii acasa si sa nu deranjeze bunul mers al sarbatorii. Dar autoritatile sunt de vina ca nu ii invata minte sa stea putin la zdup pentru tulburarea ordinii publice. Dar nu. si lor le e frica ca cel din umbra ii pindeste si le cauta nod in papura. M-am saturat de prosteste si de zurbagii si vreau sa petrec sarbatorile crestinesti in liniste si pace. Plecati naibii la casile voastre,derbedeilor!