Alexandru Arşinel, internat de urgenţă

Alexandru Arșinel a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București. Actorul a acuzat, duminică seară, dureri toracice şi  a fost dus la spital de membrii familiei. Medicii au confirmat că Alexandru Arșinel a fost internat de urgență.

Alexandru Arșinel a declarat, duminică, pentru Observator TV, că ar avea probleme cu inima.

Întrebat dacă a suferit un preinfarct, Arșinel a precizat că medicii îi vor spune în cursul zilei de mâine care este diagnosticul.

„Probleme cu inima. Nu ştiu dacă e vorba despre un preinfarct, mâine o să mi se spună. Am fost internat”, a precizat actorul.

Întrebat dacă se simte obosit, Arșinel a răspuns: „Nu, nu neapărat obosit. Mă simt, din nou, după ani şi ani, la mâna doctorilor. Toate au venit şi după nenorocirile care s-au abătut asupra teatrului meu. Nu, nu mi s-a dat. Nu mi s-a dat nicio pauză!”.

Alexandru Arşinel a fost afectat de pierderea partenerei sale de scenă, actriţa Stela Popescu, care a murit în 23 noiembrie în urma unui atac cerebral.

Nu sunt primele probleme de sănătate ale actorului. Alexandru Arșinel a făcut în 2013 un transplant renal la Cluj-Napoca. De asemenea, el a suferit cinci intervenţii la coloană.

Arşinel a urcat pe scenă vineri, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase“, al cărui director este.

Deja ai votat!