Ploile torenţiale au făcut ravagii în Suceava, Vrancea, Teleorman

Ploile torenţiale provoacă probleme în judeţul Suceava, unde patru persoane şi sute de oi au rămas izolate de ape. Două anexe de gospodării au ars după ce au fost lovite de trăsnet, iar mai multe curţi au fost inundate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un arbore a căzut pe drum între localităţile Gălăneşti şi Voitinel.

În comuna Slatina, au fost inundate zece curţi, nouă beciuri şi două anexe, iar la Câmpulung Moldovenesc două podeţe au fost colmatate.

În Muşeniţa, două anexe de gospodării au fost lovite de trăsnet şi au ars.

De asemenea, în localitatea Valea Moldovei patru persoane şi circa 400 de oi au rămas izolate între ape. Iniţial, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a trecut peste apă două persoane, iar celelalte două au rămas să aiba grijă de animale. Apoi, pompierii militari, împreună cu lucrătorii SVSU Valea Moldovei, au salvat cele două persoane şi cele aproximativ 400 de oi, care au fost trecute peste apă în siguranţă.

În localitatea Forăşti, o maşină a ieşit de pe drum şi a intrat într-o curte a unei gospodării. Cele două persoane aflate în interior au rămas încarcerate. Acestea au fost extrase de un echipaj de descarcerare şi au fost preluate pentru îngrijiri medicale de către echipaje SMURD si SAJ.

Teleorman: Sute de curţi, case şi străzi afectate de inundaţii

Inundaţiile din ultimele ore din mai multe localităţi ale judeţului Teleorman lasă în urmă sute de curţi, case şi străzi afectate. Un drum judeţean a fost închis din cauza erodării.

Potrivit datelor furnizate vineri de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, Adrian Gelu Dragomir, în localitatea Calomfireşti au fost inundate zece case, opt străzi şi 30 de curţi.

În satele Lăceni şi Orbeasca o stradă şi zece curţi au fost inundate, în timp ce la Ţigăneşti sunt 200 de curţi şi 63 de anexe inundate.

Drumul Judeţean 546, care leagă Lita de Segarcea-Vale, este închis de către Poliţie, din cauza erodării unei subtraversări.

Deja ai votat!