Protest în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au scandat lozinci împotriva Guvernului. O parte dintre ei s-au îmbrâncit cu jandarmii.

0

Peste o mie de persoane au protestat, miercuri, în Piaţa Victoriei, manifestanţii încercând să rupă cordonul de jandarmi pentru a pătrunde în Palatul Victoria. Unii protestatari s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au aruncat cu recipiente de plastic către aceştia.

Oamenii au scandat lozinci împotriva Guvernului, a PSD şi a liderului PSD Liviu Dragnea.

Unii protestatari au încercat să forţeze gardurile puse în faţa Palatului Victoria, moment în care au fost opriţi de jandarmi. Manifestanţii au aruncat cu diverse obiecte către aceştia, strigând „Jandarmeria apără hoţia”, „Repetenţi şi infractori, nu vă vrem conducători”, „PSD, ciuma roşie” şi “DNA să vină să vă ia!”.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff de la strada Arhitect Ion Mincu şi bulevardul Aviatorilor către Piaţa Victoriei, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei. Totodată, circulaţia a fost restricţionată dinspre Şoseaua Kiseleff pe bretea către bulevardul Nicolae Titulescu şi de la semaforul central către Titulescu. Traficul este închis pe bulevardul Lascăr Catargiu.

Deja ai votat!
se încarcă...