vineri, martie 29, 2024
AcasăNaționalBătaie între două clanuri de romi, în plină stradă, la Târgu Neamţ

Bătaie între două clanuri de romi, în plină stradă, la Târgu Neamţ

Scene violente au avut loc joi pe o stradă din Târgu Neamț.  Zeci de persoane, aparținând unor clanuri de romi rivale, s-au luat la bătaie în plină stradă. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă pentru a reuşi să aplaneze scandalul.

Două clanuri de romi s-au bătut cu bâte, topoare şi furci în centrul orașului Târgu Neamț joi seară. Martorii susțin că inițial doar un polițist a intervenit.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Georgiana Moşu, poliţiştii au fost sesizaţi în jurul orei 21.30 despre izbucnirea unui scandal între două familii de romi, pe strada Radu Teoharie din Târgu Neamţ.

Poliţiştii care au ajuns la faţa locului nu au reuşit să îi convingă să înceteze scandalul, astfel că au tras cinci focuri de armă în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat reprezentantul Poliţiei Neamţ.

La faţa locului au fost solicitate forţe suplimentare, astfel că au ajuns şi lucrători de la Serviciul de intervenţii speciale, precum şi jandarmi, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

″În acest dosar se fac cercetări pentru tutlburarea liniştii şi ordinii publice şi pentru identificarea celor implicaţi”, a adăugat sursa citată.

În imaginile video difuzate de presa locală se poate vedea cum zeci de persoane au ocupat o stradă şi aruncă unii spre ceilalţi cu bâte, cu topoare sau cu pietre. De asemenea, se poate vedea un singur poliţist care intervine şi merge în mijlocul acestora încercând să îi determine să înceteze, apoi trage mai multe focuri de armă. Ulterior, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, dar o parte dintre cei implicaţi plecaseră.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...