Reacție dură a lui Klaus Iohannis la violențe: Carmen Dan să dea urgent explicații!

3

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, într-un mesaj pe Facebook, la violențele din Piața Victoriei, de la mitingul diasporei.

Mesajul lui Klaus Iohannis:

„Într-o democrație autentică este dreptul fiecărui om să protesteze, dar violența nu este acceptabilă, indiferent de opțiunile politice. Condamn ferm intervenția brutală a Jandarmeriei, puternic disproporționată în raport cu manifestările majorității oamenilor din Piața Victoriei. Încercarea de a înfrânge voința oamenilor printr-o reacție violentă a forțelor de ordine este o soluție condamnabilă. Ministrul de Interne trebuie să dea urgent explicații pentru modul în care a gestionat evenimentele din această seară!”

+0 -0

3 COMENTARII

  1. JEGURI UMANE se poate recunoaste ca asa o fi , intotdeauna apar contradictii intre bine si rau si te poti trezii sub un impuls comitînd fapte mult mai grave decit cele trase in poze , toate derivind din vesnicile manevre politice din diferite ere ale existentei noastre pe mapamond . Eu m-am referit la numiti huligani din mitingul pasnic de la zece august , care au reactionat cum o fac de obicei si de cine au fost struniti nu stiu , cunosc doar ca cei din obiectivul lor de atac usor nu scapa . Prin 50 , 60 nu existam , de macelarit stiu ca bietii mei parinti nu aveau ce , ordine in tara tot politrucii o faceau , ca si acuma , insa fata de atunci multe s-au schimbat in optica socialistilor , si adesori parca marele gafe fata de tara si popor tot partidele istorice o coc si o fac .

  2. ” insa cind vezi sulfani nespalati oraciind la tine , facindu-te albie de porci , mai , mai ca-ti vine sa-l pupi , cine nu stie cum TOT PASNIC aceste otrepe montate i-ti scot dinti sa nu mai vorbeasca . Sacrificiile de asemenea natura sunt cam mari si dureroase ca tu jandarm sa stai in strană” Cine are ochi să vadă şi minte să priceapă a înţeles care a fost realitatea. Când vezi fotografii şi filme cu aceşti „sulfani care primesc ordine de la unii şefi ai jandarmeriei deja miroase a genocid asupra poporului român. Să înțeleg că faci parte din gașcă C-tine? Ați ieșit ca în anii 50-60 la măcelărit? Pușcăria vă paște! Chiar credeți că mai reprezentați ceva? Poate o mână de jeguri umane.

  3. Macar in urma unor cercetari sa se formuleze concluzii pertinente , nu imbracate politic si propagandistic . Toata stima si respectul ptr. oamenii care manifesta pasnic , revendicind aspecte ptr. progres si viitor linistit , insa cind vezi sulfani nespalati oraciind la tine , facindu-te albie de porci , mai , mai ca-ti vine sa-l pupi , cine nu stie cum TOT PASNIC aceste otrepe montate i-ti scot dinti sa nu mai vorbeasca . Sacrificiile de asemenea natura sunt cam mari si dureroase ca tu jandarm sa stai in strană .

se încarcă...