Incendiul de la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins după aproape 17 ore

0

Incendiul izbucnit vineri dimineaţa la groapa de gunoi a oraşului Arad a fost stins de către pompieri după aproximativ 17 ore, fiind folosiţi aproximativ 350 de metri cubi de apă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul izbucnit la groapa de gunoi a oraşului Arad, aflată la ieşirea spre localitatea Şofronea, a fost stins vineri seara, după o intervenţie care a durat aproximativ 17 ore.

“Echipajele de pompieri ce au intervenit la groapa de gunoi se retrag, incendiul fiind lichidat. Va rămâne în supraveghere personal de la locul de muncă, cu dispozitiv de la hidranţii exteriori, iar mâine (n.r. sâmbătă) vor continua operaţiunile de astupare cu pământ”, a arătat ISU Arad.

Conform pompierilor arădeni, cauza probabilă a izbucnirii incendiului este autoaprinderea. Pe timpul intervenţiei, a fost folosită asupra focarelor o cantitate de aproximativ 350 de metri cubi de apă.

Un incendiu puternic a izbucnit la groapa de gunoi a oraşului Arad, aflată la ieşire spre localitatea Şofronea, vineri dimineaţa. Incendiul a fost anunţat în jurul orei 04.40 ca fiind unul de vegetaţie uscată, dar în momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului au observat că ard deşeurile din groapa de gunoi, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 3.000 mp.

+0 -0
se încarcă...