Membri USR bătuţi de un primar PSD

0

Primarul PSD Ciolan Emilian din comună Dărmăneşti, judeţul Argeş, a luat la bătaie mai mulţi membri ai Uniunii Salvaţi România (USR) care s-au dus, ieri, la primărie, pentru a depune dosarele cu semnăturile strânse pentru iniţiativa „Fără penali”.

Incidentul a fost filmat de aceştia, iar filmarea a fost publicată pe pagina de Facebook „Fără Penali în Funcţii Publice”. „S-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute (n.r. – ieri). Primarul PSD Ciolan Emilian din comună Dărmăneşti, judeţul Argeş, i-a luat la bătaie pe colegii noştri care s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru iniţiativa #FaraPenali. Colegii au sunat la 112 şi sunt la poliţie şi dau declaraţii”, se arată pe reţeaua de socializare.

Acesta nu ar fi singurul incident de ieri din judeţul Argeş.

Primarul PSD din comună Aninoasa i-a dat afară pe cei de la USR şi a refuzat să înregistreze dosarele cu semnături. „Nu este singurul incident care s-a întâmplat astăzi (n.r. – ieri) în judeţul Argeş. În comună Aninoasa, primarul, tot de la PSD, nu a acceptat înregistrarea cererii pentru depunerea dosarelor cu semnături şi i-a dat afară din clădire pe colegii noştri. Suntem pregătiţi să luăm şi bătaie dacă este nevoie pentru a depune toate cele un milion de semnături pe care le-am primit de la oameni cinstiţi care nu mai vor penali în funcţii publice. Între timp, domnul Emilian Ciolan se va alege cu dosar penal pentru că vom depune plângere pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe”, mai precizează postarea de pe Facebook.

USR anunţă, de asemenea, că va depune plângere pentru vătămare corporală, loviri şi alte violenţe.

+0 -0
se încarcă...