RECTIFICAREA bugetară: Viorica Dăncilă, CONVOCATĂ la Cotroceni

0
Presedintele Klaus Iohannis (D) o felicita pe Viorica Dancila (S) dupa depunerea juramantului de investitura in functia premier, in cadrul ceremoniei de investire desfasurata la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, luni, 29 ianuarie 2018. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dăncilă la consultări, la Palatul Cotroceni, joi, de la ora 11:30, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018.

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, i-a transmis miercuri, 5 septembrie a.c., o scrisoare Prim-ministrului României, Vasilica -Viorica Dăncilă, prin care o invită pentru consultări, la Palatul Cotroceni, în data de 6 septembrie a.c., ora 11:30, în temeiul dispoziţiilor art. 80 şi ale art. 86 din Constituţie, având în vedere opiniile exprimate de Guvern în legătură cu necesitatea rectificării bugetului de stat pe anul 2018. Consultările vizează clarificarea unor aspecte care ţin de rectificarea bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente şi de importanţă deosebită”, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, la această întâlnire au fost invitaţi şi miniştrii de resort.

Deja ai votat!
se încarcă...