Focuri de armă, trase în trafic. Tânărul de 16 ani de la volan, căutat de poliţişti

0

Un tânăr de 16 ani din Olt, aflat la volanul unui autoturism, este căutat după ce a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Craiova. Poliţiştii au tras focuri de armă pentru prinderea sa, întrucât gonea cu viteză, dar tânărul a reuşit să fugă, abandonând maşina.

Poliţiştii din Craiova au încercat să oprească, marţi seara, o maşină pe Calea Bucureşti.

Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a mărit viteza de deplasare, poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Şoferul a mărit din nou viteza, făcând manevre care au pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic, fapt pentru care poliţiştii au tras mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra autoturismului.

La un moment dat, şoferul a oprit maşina şi a fugit, poliţiştii urmărind şi imobilizând doi pasageri, în vârstă de 15 şi 45 de ani, din judeţul Olt.

Poliţiştii au stabilit că la volan se afla un tânăr de 16 ani, din judeţul Olt, însă acesta nu a fost prins.

De asemenea, întrucât maşina i-ar fi fost pusă la dispoziţie de către bărbatul de 45 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a deţine permis de conducere şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere.

+0 -0
se încarcă...