4 × four =

A password will be e-mailed to you.

O elevă de la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” a impresionat la Concursul naţional de teorie muzicală „Emil Alexandrescu”, desfăşurat recent la Bacău. Este vorba de Mădălina Rusu, elevă în clasa a XII-a. În ciuda faptului că subiectele au fost extrem de dificile, excedând programa şcolară, Mădălina Rusu a făcut un concurs fără greşeală şi a câştigat Trofeul „Emil Alexandrescu”.
Elevii de la Liceul de Artă Botoşani au mai cucerit un premiu I (Teodora Grumeza), două premii II (Măriuca Roman şi Ecaterina Ungureanu), două premii III (Teodor Gireadă şi Clara Apachiţei) şi o menţiune (Ilinca Grumeza).

Roadele muncii Mădălinei s-au concretizat prin câştigarea Trofeului «Emil Alexandrescu». Deoarece acest concurs se desfăşoară la începutul anului şcolar, după o vacanţă de trei luni, elevii cei mici s-au adaptat mai greu la cerinţele, ce-i drept, foarte exigente ale concursului, dar au reuşit să obţină premii importante. Eu le mulţumesc pentru munca şi dăruirea lor şi sper să aibă curaj să mai participe la următoarele concursuri, pentru că sunt foarte talentaţi”, a declarat profesoara Cătălina Şobachi.

Avem copii foarte buni şi dascăli dedicaţi, care merită felicitaţi. Rezultatele sunt pe măsura muncii depuse de ei şi menţin sus stindardul liceului nostru, care se dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune din regiune. Ţin să-i felicit pe toţi elevii şi profesorii lor îndrumători pentru rezultatele foarte bune obţinute”, Beatrice Păpădie, directorul Liceului de Artă.

Premiile obţinute de elevii botoşăneni

Trofeul „Emil Alexandrescu”

Mădălina Rusu (clasa a XII-a), profesor Cătălina Şobachi

Premiul I

Teodora Grumeza (clasa a VII-a), profesor Cătălina Şobachi

Premiul II

Măriuca Roman (clasa a III-a), profesor Oana Vasilache

Ecaterina Ungureanu (clasa a XI-a), profesor Izabela Ojog

Premiul III

Teodor Gireadă (clasa a a III-a), profesor Cătălina Şobachi

Clara Apachiţei (clasa a IX-a), profesor Cătălina Şobachi

Menţiune

Ilinca Grumeza (clasa a a II-a), profesor Cătălina Şobachi

Apreciază calitatea articolului

3 VOTURI - MEDIE: 4,67
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...