spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăNaționalUn bărbat a intrat în spitalul din Craiova cu maşina

Un bărbat a intrat în spitalul din Craiova cu maşina

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, care a intrat cu maşina în UPU Craiova, susţinând că a încurcat pedalele, a fost reţinut, duminică, fiind cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului şi distrugere.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii craioveni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 39 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi distrugere. Astfel, bărbatul a fost introdus de poliţişti în arestul IPJ Dolj, urmând ca în cursul zilei de mâine (luni – n.r.) acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventive”, au transmis, duminică, reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Şoferul în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, a intrat cu maşina, sâmbătă noaptea, în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Un voluntar a fost luat pe capotă şi o asistentă a suferit o contuzie la mâna dreaptă.

„Conducătorul auto avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susţine că ar fi încurcat pedalele. Poliţiştii desfăşoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliţia Dolj.

Bărbatul care a provocat accidentul le-a spus medicilor că înainte de a se urca la volan a băut un litru şi jumătate de bere.

De asemenea, şoferul le-a mai spus medicilor că era supărat pentru că venise la UPU cu un copil şi acesta aştepta de mult timp să fie văzut de echipa din Urgenţe, însă acest lucru nu a fost confirmat de medici.

Personalul medical consideră că gestul şoferului a fost intenţionat, dat fiind faptul că, spun ei, a intrat cu viteză în UPU, având capota ridicată.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...